Χονδρικό εμπόριο

Έχετε ή σκοπεύετε να ανοίξετε κατάστημα και σας ενδιαφέρει η μεταπώληση των προϊόντων μας;

Δείτε γιατί στο Playcenter θεωρείται και στην χονδρική ONE-STOP-SHOP:

- Μια μικρή περιήγηση στο site μας θα σας πείσει ότι διαθέτουμε πολύ μεγάλη ποικιλία σε επώνυμα προιόντα απο επώνυμα εργοστάσια της Ελλάδας και του εξωτερικού που καλύπτουν τις προδιαγραφές της Ευρωπαϊκής νομοθεσίας όπως αυτή διαμορφώνεται.

- Διαθέτουμε την πληρέστερη γκάμα αξιόπιστων συσκευών και αξεσουάρ η οποία εμπλουτίζεται διαρκώς ώστε να έχει πάντα νέα και περιζήτητα προϊόντα που θα σας βοηθήσουν να αναπτύξετε το πελατολόγιο και τις πωλήσεις σας.

- Για να είστε σίγουροι ότι δεν θα ξεμένεται από βασικούς κωδικούς διαθέτουμε μεγάλο στοκ και ταχύτητα υλοποίησης της παραγγελίας (οι παραγγελίες που γίνονται μέχρι τις 15:00 αποστέλλονται αυθημερόν και τις έχετε το αργότερο την επόμενη εργάσιμη ημέρα).

- Για τα προϊόντα που αντιπροσωπεύουμε αποκλειστικά, υπάρχει άφθονο υποστηρικτικό και προωθητικό υλικό που βοηθάει την προβολή τους στο κατάστημά σας.

Χονδρικό εμπόριο αξεσουαρ κινητης τηλεφωνιας,Θήκες Κινητών,Bluetooth Handsfree,Προστασία Οθόνης Κινητών,Φορτιστές Κινητών

Χονδρικό εμπόριο ηλεκτρονικών τσιγάρων και αξεσουάρ

Χονδρικό εμπόριο ηλεκτρονικών τσιγάρων υγρά αναπλήρωσης και αξεσουάρ μάρκες Joyetech, Ritchy, Kangertech, Eleaf ismoka,Aspire,

Υγρά αναπλήρωσης μάρκες Liqua,Atmos Lab,Atmos Lab Nature,VDLV Vincent dans les Vapes,American Stars,Innovation,Eliquid France,RUDE OIL,

Το playcenter στην Χονδρική προσφέρει ηλεκτρονικά τσιγάρα, υγρά αναπλήρωσης e-υγρό, και τα εξαρτήματά τους. Είμαστε στη διάθεσή σας για όσους ασχολούνται με την πώληση σε υγρά αναπλήρωσης και ηλεκτρονικά τσιγάρα e-τσιγάρα και παρέχουμε μια επαγγελματική και εξατομικευμένη φροντίδα. Η αποστολή μας είναι η βελτίωση της συνολικής κουλτούρας πωλήσεων στην περιοχή της Μέσης Ευρώπη και να παρέχει καλύτερη υποστήριξη στους λιανοπωλητές που οι επιχειρήσεις τους θα μεγαλώνουν.

Εμείς προμηθεύουμε την αγορά μόνο με επώνυμα 100% προϊόντα υψηλής ποιότητας. Αυτό πιστεύουμε ότι θα φέρει στο κατάστημά σας πιο ενθουσιασμένους και ικανοποιημένους πελάτες στο μέλλον.Η ικανοποιημένοι πελάτες είναι ο κοινός μας στόχος.

ΧΟΝΔΡΙΚΟ ESHOP

  • Επισκόπηση της τρέχουσας διαθεσιμότητας των αποθεμάτων
  • Παράδοση την επόμενη ημέρα
  • υποστήριξη μάρκετινγκ
  • Μπόνους για τους τακτικούς πελάτες

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό μετά επιλέξτε λεπτομέρειες προφίλ πατήστε στην χονδρική εγγραφή και συμπληρώστε τα υπόλοιπα στοιχεία σας ένας πωλητής μας θα εποικηνωνήσει μαζί σας άμεσα

Επικοινωνήστε μαζί μας στο 2221055815 ή με email info@playcenter.gr για να συζητήσουμε τις ανάγκες σας και να δούμε πώς μπορούμε να βοηθήσουμε στην ανάπτυξη της επιχείρησής σας.