Μαρτυρίες

Άμεση εξυπηρέτηση ! Πολύ γρήγορη αποστολή
Παρήγγειλα προχθές για πρώτη φορά και έμεινα ευχαριστημένη.. άμεση αποστολή των προϊόντων και παραλαβή.. άψογη συσκευασία.. όλα ήταν όπως έπρεπε
Έχω αγοράσει πολλές φορές από το συγκεκριμένο κατάστημα , είναι πάντοτε σωστοί επαγγελματίες
Η πιο γρήγορη αποστολή εβερ το προϊόν (θήκη κινητού) παραγγέλθηκε στις 23/12 13:30, περίοδο καραντίνας με τα κούριερ να έχουν το κακό χαμό, και έφτασε την επόμενη 24/12 παραμονή Χριστουγέννων τι να πω. Σωστοί επαγγελματίες και πολύ καλή εξυπηρέτηση τηλεφωνική, που προηγήθηκε της παραγγελίας για κάποιες διευκρινίσεις. Μπράβο!
Μέσα στον τεράστιο φόρτο εργασίας που έχουν τα ηλεκτρονικά καταστήματα και οι εταιρείες κούριερ αυτές τις μέρες, σοκαρίστηκα ευχάριστα όταν ελαβα το δέμα μου σε μία εργάσιμη μέρα!!! Μπράβο στο κατάστημα αλλα και στην γενική ταχυδρομική!
Πολύ ικανοποιημένη. Αγόρασα θήκη κινητού και τζαμάκια. Με πήραν τηλέφωνο να μου πουν πως τα τζαμάκια θα καθυστερήσουν και αν θα ήθελα άλλη μάρκα που υπάρχει άμεσα διαθέσιμη. Είπα ναι, αλλά μετά άλλαξα γνώμη και διαπίστωσα πως ήθελα τζαμάκι άλλου είδους τελικά. Πήρα τηλέφωνο και άλλαξαν την παραγγελία παρ' όλο που υπήρχε διαφορά στην τιμή. Πολύ εξυπηρετικοί. Την ίδια μέρα έγινε και αποστολή της παραγγελίας μέσω κούριερ.
Αντικατάσταση ελαττωματικού προϊόντος άμεσα . Πολύ ευχαριστημένη!
Άμεση απαντηση σε e-mail και άμεση αποστολή της παραγγελίας.
Απάντησαν αμέσως στο μέιλ μου για μια απορία που είχα. Είχα ενημέρωση σε όλα τα στάδια της παραγγελίας και το προϊόν ήταν τόσο καλά πακεταρισμένο που δεν υπήρχε περίπτωση ζημιάς κατά την αποστολή.
Παρα πολύ γρήγορη παραλαβή!
Νέα δημοσίευση