Τρόποι Αποστολής

Για αποστολές στην Ελλάδα
Τα προϊόντα που είναι άμεσα διαθέσιμα αποστέλλονται στο Courier της επιλογή σας την ίδια ημέρα αφού η παραγγελία καταχωρηθεί με ELTA μέχρι της 15:00 / ΓΕΝΙΚΗ ΤΑΧΥΔΡΟΜΙΚΗ μέχρι της 16:00 / ACS μέχρι της 16:30 / SPEEDEX μέχρι της 17:30 μετά αποστέλλωνται την επόμενη εργάσιμη ήμερα εκτός από περιπτώσεις που δεν είναι όλα τα προϊόντα διαθέσιμα. Σε περίπτωση έλλειψης κάποιων προϊόντων, ο χρόνος παράδοσης μπορεί να μεταβάλλεται ανάλογα με τη διαθεσιμότητα της ίδιας της εταιρίας. Σε κάθε περίπτωση αν η αναμονή φτάσει τις 5 ημέρες παρακαλούμε επικοινωνήστε μαζί μας είτε τηλεφωνικά είτε μέσω email.

ΔΩΡΕΑΝ ΕΞΟΔΑ ΑΠΟΣΤΟΛΗΣ
Για όλες τις αγορές πάνω από 29€ η αποστολή θα είναι δωρεάν με courier ΓΕΝΙΚΗ ΤΑΧΥΔΡΟΜΙΚΗ κατευθείαν στην πόρτα σας. Η προσφορά αυτή ισχύει μόνο για παραγγελίες που το βάρος τους δεν ξεπερνά τα 2 κιλά.
- Σε περίπτωση αγορών κάτω από 28.99€ το κόστος είναι μεταβλητό ανάλογα την επιλογή Courier
- Σε περίπτωση που το πακέτο σας ξεπερνάει τα 2 κιλά το κόστος είναι μεταβλητό ανάλογα την επιλογή Courier από 0,60€ έως και 1 € για κάθε επιπλέον κιλό.

Κόστος Αποστολής:

  • Γενική Ταχυδρομική Courier 2.00€ 
  • ACS Courier 2.50€
  • SPEEDEX Courier 2.50€
  • ΕΛΤΑ Courier 2.50€

ΠΡΟΣΟΧΗ!: Σε ορισμένες δυσπρόσιτες περιοχές η αποστολή με courrier είναι ακόμα αδύνατη. Σε τέτοιες περιπτώσεις η αποστολή γίνεται ως το κοντινότερο κατάστημα της Courier και η παραλαβή απο εκεί πρέπει να γίνει από εσάς αφού το επιθυμείτε.

* Σε περίπτωση εξάντλησης των αποθεμάτων ίσως υπάρξει καθυστέρηση για την οποία και θα σας ειδοποιήσουμε μέσω email.